За Нас

Малък екип, тясно специализиран продуктов асортимент, отлични цени

Кои сме ние?

Фирма Максимпорт ЕООД е създадена през 2017 година в гр. Кърджали. Основната дейност включва: внос, търговия на едро и дребно с електроматериали и осветление, като основен акцент са ел ключовете и контактите.

Целта ни е да бъдем водещ представител в бранша за България. Разполагаме със собствена складова площ и големи складови наличности на над 300 артикула, които включват голямо разнообразие от ел ключове и контакти - от бюджетни серии до луксозни решения от алуминиеви, дървени или стълени рамки.

Защо да изберете Максимпорт ЕООД за Ваш партньор?

При нас имате възможност да получите професионална и компетентна консултация за всички предлагани от фирмата стоки и услуги, както и да реализираме цялостни проекти и решения.

Ценова политика

Фирма Максимпорт ЕООД е директен вносител на продуктите, които предлага и се стреми да предложи най-добрите цени на своите клиенти, както на едро, така и на дребно. Ценовата политика е гъвкава и предоставя преференциални цени и условия при закупуване на количества, отстъпки за редовни клиенти и безплатни доставки за частни клиенти при поръчка на продукти на обща стойност над 79лв. с ДДС от нашият сайт. Безплатната доставка е със Спиди, тип на доставката - БЕЗПЛАТНА ИКОНОМИЧНА ДОСТАВКА ( до 2-3 работни дни след изпращане) за цялата страна; Благодарение на нашия многофункционален интернет магазин и компетентен екип с дългогодишен стаж, ние обслужваме и печелим нови клиенти в цяла България.

www.maximport.bg е вашият магазин за ел ключове и контакти, където да можете да откриете всичко, от което се интересувате на атрактивни цени и с компентентно обслужване по телефона или чрез имейл.

Ние Ви предлагаме:
Големи складови наличности;
Голямо разнообразие от продукти;
Високо ниво на обслужване;
Компетентност;
Коректност и лоялност към всеки клиент;
Внимание и персонално отношение;
Бърза доставка до всяка точка в страната;
Интернет система за поръчка и доставка;
Гъвкава ценова политика и отстъпки за количества.

Можете да ни откриете на следните телефони:
+359898359328

Максимпорт ЕООД – Търговия на едро и дребно с ключове и контакти.

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!