Плафон със сензор за движение 360° 2 х Е27 - бял

Rating:
100% of 100
Код
1111-11111
Производител
Не се предлага
Star Sensor
Накратко

Плафон 2хЕ27 със сензор/датчик за движение на 360 градуса, по 3 метра във всяка посока. Обхватът на височина е 2.8м.

Предназначен е за монтаж на таван във вътрешни помещения и са подходящи за монтиране във входове на жилищни блокове и кооперации, закрити и затворени тераси, както и в сервизни помещения, където няма високо ниво на влага.

Диаметърът на осветителното тяло е ф330мм. Плафонът осветява с два броя крушки с мощност до 25W. Фасунгата е за лампи с цокъл E27, което позволява поставяне на енергоспестяващи или лед крушки.

Крушките не са включени в комплекта.

19,98 лв.

* Всички посочени цени са с включено ДДС.

Плафон 2хЕ27 със сензор/датчик за движение на 360 градуса, по 3 метра във всяка посока. Обхватът на височина е 2.8м.

Осветителното тяло със сензор за движение е изработено от висококачествени материали - метален корпус и матирана стъклена осветяваща част.

Плафон със сензор за движение е предназначен за монтаж на таван във вътрешни помещения и са подходящи за монтиране във входове на жилищни блокове и кооперации, закрити и затворени тераси, както и в сервизни помещения, където няма високо ниво на влага.

Диаметърът на осветителното тяло е ф330мм. Плафонът осветява с два броя крушки с мощност до 25W. Фасунгата е за лампи с цокъл E27, което позволява поставяне на енергоспестяващи или лед крушки.

Крушките не са включени в комплекта.

Спецификации
Брой в кутия1
Брой в кашон10
ЦвятБял
ПроизводителStar Sensor
Произведено вТурция
Гаранция1 Година
5
Rating:
100% of 100
Write Your Own Review
Вашето ревю за:Плафон със сензор за движение 360° 2 х Е27 - бял
Вашата оценка

Цена и срокове за доставка

При необходимост от уточнение или проблем с наличностите на някой артикул, ще се свържем с Вас своевременно. Срокът за доставка обикновено е от 1-3 дни, като зависи от наличностите на стоката и населеното място.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди, като цената за доставка зависи от избраната от Вас куриерска фирма и вид на доставката.

Всяка пратка се изпраща с опция за преглед и тест.

За поръчки над 89.00 лева доставката до офис на Спиди е безплатна. Пълен списък на офисите, може да видите тук: Офиси на Спиди


Възможни са следните варианти за доставка:

Доставка до офис на куриерска фирма СПИДИ на фиксирана цена от 4.99лв. Пратката се изпраща до избран от вас офис на куриерската фирма. Вие получавате известие, когато пратката е там и може да я получите от съответния офис. Пълен списък на офисите, може да видите тук: Офиси на Спиди

Доставка до офис на куриерска фирма ЕКОНТ на фиксирана цена от 6.99лв. Пратката се изпраща до избран от вас офис на куриерската фирма. Вие получавате известие, когато пратката е там и може да я получите от съответния офис. Пълен списък на офисите, може да видите тук: Офиси на Еконт

Доставка до адрес с куриерска фирма СПИДИ на фиксирана цена от 6.99лв. Пратката се изпраща до избран от вас адрес с куриерската фирма Спиди. Вие получавате известие преди пратката да бъде доставена на Вашият адрес.

Доставка до адрес с куриерска фирма ЕКОНТ на фиксирана цена от 9.99лв. Пратката се изпраща до избран от вас адрес с куриерската фирма Еконт. Вие получавате известие преди пратката да бъде доставена на Вашият адрес.

За всички бизнес клиенти, цената и сроковете за доставка зависят от предварителната уговорка.


Връщане на продукт

Всеки продукт може да бъде върнат в рамките на 14 дена след получаване на пратката. Връщането на пратка е за сметка на клиента.

Търсим партньори от цялата страна

Като вносител на ел материали, Максимпорт ЕООД търси партньорство с фирми в сферата на осветлението, търговията на едро и дребно с ел.материали и монтажни фирми.

- Големи отстъпки за бизнес клиенти.

- 24/7 бизнес портал.

- 400+ продукта

Регистрирайте се сега!